Realme

Realme C33 4/64GB

Realme

Realme C33 4/64GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50 MP + 0,3 MP

Android 11

LCD екран 6,5 TXD/SKYWORTH

64 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

9,599 ден.
Realme

Realme C33 4/64GB

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

9,599 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  REALME

 • Комерцијален назив

  REALME C33

 • Кодна ознака на моделот

  RMX3624

 • Оперативен систем

  Android 11

 • e-SIM

  Не

 • Тип на СИМ-картичка

  SIM1: Micro SIM SIM2: Micro SIM

 • Екран

  LCD екран 6,5 TXD/SKYWORTH

 • Достапни бои

  Црно, златно

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  50 MP + 0,3 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Не

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Да

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  5,0 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Не

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Да

Процесор

 • Тип

  8 вкупно јадра, 2xA75 1,82GHz/6xA55 1,82GHz

 • Такт

  1,8 GHz

Меморија

 • RAM

  4 GB

 • Интерна

  64 GB

 • Екстерна

  Да

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  Да

 • 3G мрежа

  Да

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Не

HD Voice

 • VoLTE

  Да

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  Не

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  Не

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Да

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  Li-Po

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  Да

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  Да/480 Mbps

 • Со мобилна мрежа

  Да

 • NFC (да/не)

  Не

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Да 5.0

Димензии

 • Тежина

  187 g

 • Димензии

  16,42 cm x 7,57 cm x 0,83 cm

 • Форма/Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира