Vivo

Vivo Y01 3/32 GB

Vivo

Vivo Y01 3/32 GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

13 Mpix

Android 11.0

IPS 6.51" HD+ 1.600*720

32 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

9.199 ден.
Vivo

Vivo Y01 3/32 GB

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

9.199 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  vivo Mobile Communication Co.,LTD

 • Комерцијален назив

  vivo Y01

 • Кодна ознака на моделот

  V2109

 • Оперативен систем

  Android 11.0

 • e-SIM

  Не

 • Модули за картички

  Dual SIM (SIM 1: Nano SIM / SIM 2 : Nano SIM/ + MicroSD посебен слот)

 • Екран

  IPS 6.51" HD+ 1.600*720

 • Достапни бои

  Mirror Black, Midday Dream

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  13 Mpix

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Не

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Не

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  5 Mpix

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Не

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Не

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Не

 • HDR (да/не)

  Не

Процесор

 • Тип

  Octa-core

 • Такт

  4x2.3 GHz & 4x1.8 GHz

 • Чипови

  Helio P35

Меморија

 • RAM

  3 GB

 • Интерна

  32 GB

 • Екстерна

  Да, до 1TB со MicroSD

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  Да

 • 3G мрежа

  Да

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Не

HD Voice

 • VoLTE

  Да

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  Да

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  Не

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Да

Батерија

 • Капацитет

  5.000 mAh

 • Тип

  Li-Po

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  Да

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  Да / верзија micro USB (Type B) 2.0

 • Со мобилна мрежа

  Да

 • NFC (да/не)

  Не

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Да, Bluetooth v5.0

Пораки

 • SMS (да/не)

  Да

 • MMS (да/не)

  Да

 • Email (да/не)

  Да

 • Push Email (да/не)

  Да

 • IM (да/не)

  Не

Димензии

 • Тежина

  178 g

 • Димензии

  163.96×75.2×8.28mm

 • Форма/Тип

  Touchscreen monoblock

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира