Запознајте се со Balkan Мyusic – апликација за сите фанови на балканската музика

Ако по нешто се познати луѓето од екс-ју земјите и ако нешто им е заедничко на сите народи од овие простори, тоа се секако музиката и забавата. МТЕЛ го препозна тоа и реши да направи чекор понатаму во поврзувањето на своите корисници токму преку она што е најмоќно – музиката.

Така настана апликацијата Balkan Myusic што корисниците на МТЕЛ ќе имаат можност да ја добијат со секоја купена припејд СИМ картичка.

Balkan Myusic има одлична музичка база полна со популарни изведувачи од нашите простори и пошироко, нивни албуми и хитови распоредени во жанрови: блуз, класика, денс, детски песни, електро, фолк, фанк, хипхоп, џез, метал, поп, панк, R&B, рап, реге, рок, соул и world music.

Одберете ги вашите омилени изведувачи и составете ги вашите топ плејлисти за секој дел од денот, за прошетка, додека вежбате, учите или возите.

Со Balkan Myusic добивате концерт кога и да посакате, каде и да посакате.

За бесплатен пристап до содржините на Balkan Myusic потребно е да бидете корисник на една од следните услугите на МТЕЛ:

mSTART14 припејд сим картичка со редовно дополнување на вашиот кредит од најмалку 299 денари месечно

mSTART20 припејд сим картичка без надополнување во првиот месец, од следниот месец со редовно дополнување на вашиот кредит од најмалку 299 денари месечно

– Со претплатнички договор за mCONNECT L тарифен модел

– Со претплатнички договор за mBOX Trio Max пакет

Детални информации

 

Balkan Myusic

Апликацијата Balkan Myusic ви овозможува да слушате локална музика онлајн, како и музика од регионот.Наменет е за корисници на MTEL и може да се користи на мобилен телефон, таблет и компјутер.

Регистрација:

1. Корисникот ја презема апликацијата од соодветната интернет продавница

2. Внесува е-мејл, лозинка, телефонскиот број и системот Balkan Myusik (BM) го поврзува тел. бр. со е-мејл

3. Системот испраќа врска за верификација по е-мејл, при што корисникот кликнува на врската за да ја стартува апликацијата

Најави се:

1. Корисникот внесува е-мејл адреса и лозинка

2. Апликацијата е достапна на Android, iOS, MacOS и Windows оперативен систем, како и за пребарувачите Firefox, Chrome, Safari и Rab.

За да се користи апликацијата потребно е да се поврзе на интернет – мобилна мрежа или Wifi.

Услугата овозможува користење на апликацијата само на еден уред преку еден кориснички профил.

По најавување на апликацијата на друг уред, автоматски се исклучува употребата на апликацијата на претходниот уред.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира