mSTART 14

250 Ден

 • 50 Ден

  Почетен кредит

 • 14GB

  20GB

  интернет

 • 50 мин.

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • 50

  SMS кон сите домашни мрежи

 • Неограничено

  Минути во mtel мрежата

 • 14 дена

  Важност

 • Вклучено

  Роаминг

mSTART 20

499 Ден

 • 100 Ден

  Почетен кредит

 • 20GB

  40GB

  интернет

 • 100 мин.

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • 100

  SMS кон сите домашни мрежи

 • Неограничено

  Минути во mtel мрежата

 • 14 дена

  Важност

 • Вклучено

  Роаминг

mSTART Kalimera

499 Ден

 • 0 Ден

  Почетен кредит

 • 4GB

  интернет за Грција

 • 30 дена

  Важност

 • Вклучено

  Роаминг

Детални информации

PREPAID

Припејд СИМ картички

 • Припејд сим картички може да се набават во сите продажни места на МТЕЛ, партнерски продажни
  канали и останати продажни места како киосци, продавници, бензински станици и сл.
 • Сим картичката може да се користи во секој мобилен уред, во зависност од обликот и форматот,
  односно, стандарден, микро и нано формат.

Припејд тарифи

 • Припејд тарифниот систем подразбира однапред плаќање на услугите. Со активирање на картичката,
  корисниците добиваат одреден почетен кредит, како и промоции за добредојде кои траат по 14 дена.

Начини на надополнување кредит на Припејд сим картичка

Надополна на кредит за Припејд сим картичка, може да се врши по пат на:

 • електронска надополна преку https://www.mtel.mk
 • надополна на сите продажни места со уплата на одреден износ
 • со купување на вредносни ваучери – skratch картички

Вредносните ваучери може да бидат во износ од:

 • 100 мкд -со времетраење од 1 месец
 • 200 мкд- со времетраење од 1 месец
 • 300 мкд – со времетраење од 3 месеци
 • 400 мкд – со времетраење од 3 месеци
 • 500 мкд – со времетраење од 3 месеци
 • 600 мкд – со времетраење од 6 месеци
 • 700 мкд – со времетраење од 6 месеци
 • 800 мкд – со времетраење од 6 месеци
 • 900 мкд – со времетраење од 6 месеци

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира