Плаќање на сметки

Име и презиме*
Aдреса*
E-mail адреса*
Повикување на број*
Претплатнички број*
Износ*

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира