Мисија

Доследни на традицијата што нè обврзува, на корисниците им овозможуваме уникатно дигитално искуство, правејќи им го животот поубав, полесен и позабавен.

Визија

Целиме да станеме прв избор на корисниците, кои сакаат да уживаат во придобивките од светот на телекомуникациските и дигиталните услуги.

Нашите вредности

Корисниците

секогаш на прво место.

Тимот

што е разигран, никогаш не е надигран.

Одговорни

за себе, одговорни за околината.

Промени

се, за да промениш сѐ.

Резултатите

се нашето гориво за успех.

Кариера

Како компанија која постојано се шири и расте со своите корисници, ние секогаш бараме нови членови на тимот. Доколку сте одговорна личност која сака работа во успешна компанија која ви нуди одлични услови за работа и можност за напредување, контактирајте не.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира