Постпејд дополнителен пакет

 • Постпејд дополнителен пакет

  Еднократен надомест

 • netUP S - 500 MB

  100 Ден

 • netUP M - 3 GB

  200 Ден

 • netUP L - 10 GB

  500 Ден

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира