mCONNECT S

499 Ден/месечно

 • 4GB

  Интернет

 • Неограничени

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • /

 • 100 мин.

  Во мрежата на Телеком Србија

 • /

  Роаминг интернет

 • 2GB

  Интернет Западен Балкан

mCONNECT M

999 Ден/месечно

 • 20GB

  Интернет

 • Неограничени

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • Неограничени

  СМС кон сите домашни мрежи

 • 100 мин.

  Во мрежата на Телеком Србија

 • /

  Роаминг интернет

 • 4GB

  Интернет Западен Балкан

mCONNECT L

1.499 Ден/месечно

 • 50GB

  Интернет

 • Неограничени

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • Неограничени

  СМС кон сите домашни мрежи

 • 100 мин.

  Во мрежата на Телеком Србија

 • 1GB

  Роаминг интернет

 • 7GB

  Интернет Западен Балкан

Детални информации

 

POSTPAID

Постпејд – основни информации

Претплатнички однос за постпејд се воспоставува:

– Со посета на продажен салон на МТЕЛ

– Со повик во Kонтакт центарот на број 15010

– Преку веб порталот www.mtel.mk

– Преку каналите за партнерска продажба МТЕЛ

* Можност за префлување на постоечки активен број од друг телекомуникациски оператор, при што префрлувањето на бројот се наплатува согласно утврдениот износ наведен во Ценовникот на МТЕЛ

* СИМ картичката може да се користи во секој мобилен уред, во зависност од обликот и форматот, односно, стандарден, микро и нано формат.

* Во случај на губење или кражба на СИМ картичката, претплатникот може да ја замени картичката со нова, задржувајќи го својот телефонски број, со одреден надоместок, дефиниран во Ценовникот на МТЕЛ.

* Дополнителен попуст на надоместокот со договорна обврска на 12 и 24 месеци за време на целата договорна обврска, односно доколку корисникот склучи договор без договорна обврска, месечната претплата се зголемува за 200 ден.

Можност за користење на попуст за мобилен апарат во форма на субвенција:

– mCONNECT S – 2000 ден.

– mCONNECT M – 8000 ден.

– mCONNECT L – 11000 ден.

Доплатата за уредот по одобрување од МТЕЛ, може да се издаде на рати преку телефонска сметка

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира