mBOX Duo Plus

1.199 ден. месечно

по 599 ден.

првите 10 месеци

 • mNet M

  50GB интернет

 • mSAT TV Plus

  Повеḱе од 130 ТВ канали втор STB-уред бесплатно

mBOX Duo Max

1.499 ден. месечно

по 749 ден.

првите 10 месеци

 • mNet

  100GB интернет

 • mSAT TV Max

  Повеḱе од 140 ТВ канали втор STB-уред бесплатно

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира