MOVE S

199 ден / месечно

 • 150

  ТВ канали
  + радио

 •  

  7

  дена враќање
  наназад

 •  

  VOD

  Бесплатна видеотека

 • 2

  Овозможен пристап преку 1 тв ВОХ и 1 паметен уред (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 2 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

НАЈПРОДАВАН

MOVE M

299 ден / месечно

 •  

  200

  ТВ канали
  + радио

 • 7

  дена враќање
  наназад

 •  

  VOD

  Бесплатна видеотека

 • 3

  Овозможен пристап преку 1 тв вох и 2 паметни уреди 1 (ТВ) и 1 (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 3 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

MOVE L

399 ден / месечно

 •  

  250

  ТВ канали
  + радио

 •  

  7

  дена враќање
  наназад

 •  

  VOD

  Бесплатна видеотека

 • 4

  Овозможен пристап преку 1 ТВ ВОХ и 3 паметни уреди 1(ТВ) 2 (таблет или телефон).Услугата е овозможена на 4 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

Детални информации

MOVE е ОТТ стриминг платформа за телевизија, радио и видео on demand која нуди пристап до над 200 телевизиски канали, видеотека со повеќе од 10.000 филмови и серии од, многубројни радио-канали и низа напредни помошни функции за следење на содржините.

Услугата вклучува:

* Гледање ТВ во реално време на Содржините;

* Слушање на Радио канали во реално време;

* Бесплатна видеотека;

* Временски одложено гледање на дадена ТВ програма (time-shift) – до 7 дена наназад од емитувањето;

* Паузирање и премотување напред и назад на сите канали во понудата;

* Услугата може да се користи преку следните терминални уреди: таблет или мобилен паметен телефон – смартфон, Смарт ТВ, кои имаат соодветна софтверска поддршка на достапноста на Услугата;

* Корисникот може да се најави и да користи максимум 5 уреди во исто време, во зависност од избраниот пакет (можност за користење 1 дополнителен TВ BOX) ;

* Сите активности што се прават на платформата се синхронизирани помеѓу себе на сите уреди;

* Продолжи со гледање – функционалност, содржина започната од било кој уред може да продолжи да се гледа на друг уред;

Користењето на Услугата се врши преку профил издаден од страна на МТЕЛ на Корисникот со корисничко име и лозинка добиена на маил адресата која ја доставил

За користење на Услугата потребно е уредот да е поврзан на интернет.

За користење на MOVE, корисникот плаќа месечна претплата преку месечната сметка за користење на телекомуникациски услуги.

 • Дополнителни пакети и услуги

  месечен надомест

 • HBO

  299 ден.

 • ELITA by zadruga

  599 ден.

 • Дополнителен Android TV BOX

  99 ден.

Список на канали

24Kitchen
Agro TV HD
Al Jazeera
Alfa
360 Tunebox
Alsat M