Application: Access Point Name

Name: MTEL APN

APN: web.mtel.mk

User name:

Password:

Proxy:

Authentication type: PAP

За user name, password, proxy треба да се остави празно

ПАРКИНГ

Услугата паркинг нема да биде достапна преку СМС.За градовите Скопје (Градски Паркинг, ПОЦ), Куманово,
Штип, Струмица, Дојран, регистрација и наплата за паркирање може да се изврши преку системот за зонско
паркирање на https://www.parking.mk .Појаснување за
начинот на користење на системот ќе најдете на
линкот:https://parking.mk/?language=mk&page=static&section=businessДополнително за корисниците на
мобилни уреди со Андроид оперативен систем достапна е апликацијата “Parking.mk”. Мобилната апликација
нуди повеќе опции, како на пример додавање на потсетник кога истекува паркирањето.

Чекорите за користење на паркинг-услугата како регистриран корисник се следните:

1. Корисникот ја отвара веб-страната https://www.parking.mk

2. Се најавува како приватен корисник со внесување на мобилниот телефон и ПИН за најава
кој ќе го користи.

3. По најавата врши online уплата на средства кои ќе ги користи за паркирање.

4. По уплатата се враќа на почетната страна и за паркирање ја симнува мобилната
апликација или продолжува со користење на веб страната.

5. Започнува паркирање.

За технички проблеми, на самата веб-страна https://www.parking.mk се дадени податоци за контакт за секое јавно претпријатие
(телефон и маил).

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира