mNET S

 • 8 GB

  Интернет

 • 499 Ден

  Месечен надоместок

mNET M

 • 50 GB

  Интернет

 • 999 Ден

  Месечен надоместок

mNET L

 • 100 GB

  Интернет

 • 1.299 Ден

  Месечен надоместок

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира