mBOX Trio Plus

1.599 ден. месечно

по 799 ден.

првите 10 месеци

 • mNet M

  50GB интернет

 • mSAT TV Plus

  Повеḱе од 130 ТВ канали втор STB-уред бесплатно

 • mCONNECT S

  Неограничени мин. кон сите домашни мрежи и 4GB интернет

mBOX Trio Max

2.499 ден. месечно

по 1.249 ден.

првите 10 месеци

 • mNet L

  100GB интернет

 • mSAT TV Max

  Повеḱе од 140 ТВ канали втор STB-уред бесплатно

 • mCONNECT L

  Неограничени мин. и СМС кон сите домашни мрежи и 50GB интернет

 • MTEL_mPLAY-1 balkan-myusic-1

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира