Избор на телефон

НОВО
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
НОВО
Samsung Galaxy S24+ 512GB
НОВО
Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB
НОВО
Samsung Galaxy S24+ 256GB
НОВО
Samsung Galaxy S24 256GB
НОВО
Samsung Galaxy S24 128GB
Vivo Y17s
Realme C53
Realme C51
НОВО
Samsung Galaxy Z Fold5
НОВО
Samsung Galaxy Z Flip5
НОВО
Apple iPhone 15 Pro Max 512GB
НОВО
Apple iPhone 15 Pro Max 256GB
НОВО
Apple iPhone 15 Pro 256GB
НОВО
Apple iPhone 15 Pro 128GB
НОВО
Apple iPhone 15 512GB
НОВО
Apple iPhone 15 256GB
Vivo Y36 8/256G
Realme C55
Samsung Galaxy A54
Samsung Galaxy A34 5G
Samsung Galaxy A04s
Samsung Galaxy A14 64GB
Samsung Galaxy A14 128 GB
Vivo Y22s 128 GB
Redmi A2
Xiaomi Redmi 12C
НОВО
Apple iPhone 15 128GB
НОВО
Samsung Galaxy S23 256GB
НОВО
Samsung Galaxy S23 128GB
НОВО
Samsung Galaxy S23 + 512GB
НОВО
Samsung Galaxy S23 + 256GB
НОВО
Samsung Galaxy S23 Ultra 512gb
НОВО
Samsung Galaxy S23 Ultra 256gb
НОВО
НАЈПРОДАВАН
iPhone 14 PRO 256GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
iPhone 14 PRO Max 256GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
iPhone 14 PRO Max 128GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
iPhone 14 PRO 128GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 14 + 128GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 14 256GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 14 128GB
Samsung Galaxy A13 32GB
НОВО
Samsung Galaxy A23 64 GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 13 mini 128 GB
Apple iPhone 13 128GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 13 256 GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 13 Pro 256 GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 13 Pro 128 GB
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 11 64 GB
Samsung Galaxy A13 128GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB
НОВО
Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Samsung Galaxy S22
Apple iPhone 12 64 GB
Apple iPhone 12 mini 64 GB
НОВО
Samsung Galaxy A33
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Samsung Galaxy A53
НОВО
Apple iPhone SE 128 GB
НОВО
НАЈПРОДАВАН
Samsung Galaxy Z Fold 4
НОВО
Samsung Galaxy Flip 4
Samsung Galaxy S22 Ultra
Samsung Galaxy S22+
Samsung Galaxy S21 FE

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира