Samsung

Samsung Galaxy S22+

Samsung

Samsung Galaxy S22+

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

12mp+108mp+10mp+10mp

Android 12

Dynamic AMOLED 2X 6.6" FHD+

256GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

65.799 ден.
Samsung

Samsung Galaxy S22+

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

65.799 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  Samsung

 • Комерцијален назив

  Galaxy S22+

 • Кодна ознака на моделот

  SM-906

 • Оперативен систем

  Android 12

 • e-SIM

  Да

 • Тип на СИМ-картичка

  Dual SIM, Nano-SIM

 • Екран

  Dynamic AMOLED 2X 6.6" FHD+

 • Достапни бои

  Црна, зелена, розова-златна, бела

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  12mp+50mp+10mp

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Да

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Да

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  10mp

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Не

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  Да

 • Детекција на насмевка (да/не)

  Да

 • Geo-tagging (да/не)

  Да

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Да

Процесор

 • Тип

  Octa-core

 • Такт

  (1x2.8 GHz Cortex-X2 & 3x2.50 GHz Cortex-A710 & 4x1.7 GHz Cortex-A510)

 • Чипови

  Exynos 2200 (4 nm)

Меморија

 • RAM

  8GB

 • Интерна

  256GB

 • Екстерна

  n/a

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  n/a

 • 3G мрежа

  n/a

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Да

HD Voice

 • VoLTE

  n/a

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  n/a

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  Нема радио

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Не

Батерија

 • Капацитет

  4500 mAh

 • Тип

  n/a

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  Да

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  USB, Type-C

 • Со мобилна мрежа

  Да

 • NFC (да/не)

  Да

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Да, 5.2

Пораки

 • SMS (да/не)

  Да

 • MMS (да/не)

  Да

 • Email (да/не)

  Да

 • Push Email (да/не)

  Да

 • IM (да/не)

  n/a

Димензии

 • Тежина

  196g

 • Димензии

  75.8 x 157.4 x 7.6mm

 • Форма/Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира