Samsung

Samsung Galaxy A35 128GB

Samsung

Samsung Galaxy A35 128GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP

Android

2340 x 1080 pixels, 6.6″

128GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

25.699 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy A35 128GB

Избрана боја

Awesome Navy

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

25.699 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  6GB

 • Интерна

  128GB

 • Екстерна

  Да

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP

 • Секундарна

  12 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  N/A

Информации

 • Оперативен систем

  Android 14

 • Процесор

  Osmojezgarni

 • Такт

  2.4 GHz & 2.0 GHz

 • Тежина

  209 g

 • Димензии

  161.7 x 78.0 x 8.2 mm

 • Мрежа

  5G, 4G(LTE), 3G, 2G

Екран

 • Големина

  2340 x 1080 pixels, 6.6''

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира