Samsung

Samsung Galaxy S24 128GB

Samsung

Samsung Galaxy S24 128GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

Android

2340 x 1080 pixels, 19.5:9 ratio, 422 PPI , 6.1″

128GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

54.499 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy S24 128GB

Избрана боја

Onyx Black

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

54.499 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  8GB

 • Интерна

  128GB

 • Екстерна

  Не

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

 • Секундарна

  12 MP

Батерија

 • Капацитет

  4000 mAh

 • Тип

  Li-Ion

Информации

 • Оперативен систем

  Android

 • Процесор

  Deca-Core

 • Такт

  3.2GHz, 2.9GHz, 2.6GHz, 1.95GHz

 • Тежина

  167 g

 • Димензии

  147.0 x 70.6 x 7.6

 • Мрежа

  5G, 4G(LTE), 3G, 2G

Екран

 • Големина

  2340 x 1080 pixels, 19.5:9 ratio, 6.2'', 94.4 cm2

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира