Samsung

Samsung Galaxy Flip 4

Samsung

Samsung Galaxy Flip 4

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

12MP+50MP+10MP

Android 12L

Dynamic AMOLED 2X

256GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

69.399 ден.
Samsung

Samsung Galaxy Flip 4

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

69.399 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  Samsung

 • Комерцијален назив

  Samsung Galaxy Z Flip 4

 • Кодна ознака на моделот

 • Оперативен систем

  Android 12

 • e-SIM

  Да

 • Тип на СИМ-картичка

  Nano-SIM

 • Екран

  Infinity Flex Display (2640 x 1080) 6.7-inch FHD+ Dynamic AMOLED 2X 120HZ

 • Екран Cover screen

  1.9-inch Super AMOLED (260 x 512)

 • Достапни бои

  Виолетова, сива, Pink Gold, сина

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  12MP + 12MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  Да

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  10MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Не

 • Aвтофокус (да/не)

  N/A

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Не

 • HDR (да/не)

  N/A

Процесор

 • Тип

  4㎚ Octa-Core Processor

 • Такт

  N/A

Меморија

 • RAM

  8 GB

 • Интерна

  256 GB

 • Екстерна

  N/A

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  Да

 • 3G мрежа

  Да

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Да

HD Voice

 • VoLTE

  Да

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  N/A

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  N/A

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Не

Батерија

 • Капацитет

  3,700 mAh

 • Тип

  Dual battery

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  GPS

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  Да, N/A

 • Со мобилна мрежа

  N/A

 • NFC (да/не)

  Да

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Да, 5.2

Пораки

 • SMS (да/не)

  Да

 • MMS (да/не)

  Да

 • Email (да/не)

  Да

 • Push Email (да/не)

  N/A

 • IM (да/не)

  N/A

Димензии

 • Тежина

  187 g

 • Димензии (Unfolded)

  71.9 x 165.2 x 6.9 mm

 • Димензии (Folded)

  71.9 x 84.9 x 17.1mm (Hinge) - 15.9 mm (Sagging)

 • Форма/Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира