Samsung

Samsung Galaxy A33

Samsung

Samsung Galaxy A33

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

48.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP

Android 12

1080 x 2400 (FHD+) 6.4" Super AMOLED

128GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

17,509 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy A33

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

17,509 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  6 GB

 • Интерна

  128 GB

 • Екстерна

  MicroSD (Up to 1TB)

Камера

 • Главна

  48.0 MP + 8.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP

 • Секундарна

  13.0 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000mAh

 • Тип

  Li-Po

Информации

 • Оперативен систем

  Android 12

 • Процесор

  Осумјадрен 2.4GHz, 2GHz

 • Тежина

  186

 • Димензии

  159.7 x 74.0 x 8.1

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE), 5G

Екран

 • Големина

  1080 x 2400 (FHD+) 6.4" Super AMOLED

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира