Samsung

Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung

Samsung Galaxy Z Fold5

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

12MP+50MP+10MP

Android 13

Dynamic AMOLED 2X

256GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

126199 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy Z Fold5

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

126199 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  12GB

 • Интерна

  256GB

 • Екстерна

  /

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 12.0 MP + 10.0 MP

 • Секундарна

  10 MP + 4 MP

Батерија

 • Капацитет

  4,400 mAh

 • Тип

  /

Информации

 • Оперативен систем

  Android 13

 • Процесор

  Osmojezgarni 1 x 3.36GHz + 4 x 2.8 GHz + 3 x 2.0GHz

 • Тежина

  253 g

 • Димензии (Unfolded)

  129.9x 154.9 x 6.1mm

 • Димензии (Folded)

  67.1 x 154.9 x 13.4mm

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE), 5G

Екран

 • Екран (Folded)

  904 x 2316

 • Екран (Unfolded)

  1812 x 2176 , (QXGA+)

 • Тип

  Dynamic AMOLED 2X

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира