Samsung

Samsung Galaxy A14 128 GB

Samsung

Samsung Galaxy A14 128 GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP

Android 13

6.6"

128 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

13,099 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy A14 128 GB

Избрана боја

Бела

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

13,099 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  4 GB

 • Интерна

  128 GB

 • Екстерна

  Да

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP

 • Секундарна

  13.0 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  n/a

Информации

 • Оперативен систем

  Android 13

 • Процесор

  Octa-core (2.0GHz,1.8GHz)

 • Тежина

  201 g

 • Димензии

  167.7 x 78.0 x 9.1

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE)

Екран

 • Големина

  6.6"

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира