Samsung

Samsung Galaxy A54

Samsung

Samsung Galaxy A54

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP

Андроид 13

6.4"

128 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

30,799 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy A54

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

30,799 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  8 GB

 • Интерна

  128 GB

 • Екстерна

  Да

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 12.0 MP + 5.0 MP

 • Секундарна

  32.0 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  n/a

Информации

 • Оперативен систем

  Android 13

 • Процесор

  Octa-core (2.4GHz,2GHz)

 • Тежина

  202 g

 • Димензии

  158.2 x 76.7 x 8.2 mm

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE), 5G

Екран

 • Големина

  6.4"

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира