Samsung

Samsung Galaxy A04s

Samsung

Samsung Galaxy A04s

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

Android 13

6.55"

32 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

8,899 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy A04s

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

8,899 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  3 GB

 • Интерна

  32 GB

 • Екстерна

  Да

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

 • Секундарна

  5.0 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  n/a

Информации

 • Оперативен систем

  Android 13

 • Процесор

  Octa-core

 • Тежина

  195 g

 • Димензии

  164.7 x 76.7 x 9.1

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE)

Екран

 • Големина

  6.55"

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира