Samsung

Samsung Galaxy S24+ 256GB

Samsung

Samsung Galaxy S24+ 256GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

Android

3120 x 1440 pixels, 19.5:9 ratio, 6.7″, 110.2 cm2

256GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

69.599 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy S24+ 256GB

Избрана боја

Onyx Black

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

69.599 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  12GB

 • Интерна

  256GB

 • Екстерна

  Не

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

 • Секундарна

  12 MP

Батерија

 • Капацитет

  4900 mAh

 • Тип

  Li-Ion

Информации

 • Оперативен систем

  Android

 • Процесор

  Deca-Core

 • Такт

  3.39GHz, 3.1GHz, 2.9GHz, 2.2GHz

 • Тежина

  196 g

 • Димензии

  158.5 x 75.9 x 7.7

 • Мрежа

  5G , 4G(LTE), 3G, 2G

Ekrani

 • Големина

  3120 x 1440 pixels, 19.5:9 ratio 6.7 inches, 110.2 cm2

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира