Список на канали

Најголем избор на домашни, регионални и светски ТВ-канали вклучени во претплатата

MRT 1
MRT 1
Sitel
Sitel
Kanal 5
Kanal 5
Telma
Telma
Alfa
Alfa
Nasha TV
Nasha TV
TV 24 Vesti
TV 24 Vesti
TV Sonce
TV Sonce
MRT 4
MRT 4
Sobraniski kanal
Sobraniski kanal
Tera
Tera
Festa TV
Festa TV
VIS TV
VIS TV
Vistel TV
Vistel TV
Kanal Plus TV
Kanal Plus TV
Edo
Edo
MRT 2
MRT 2
Alsat M
Alsat M
RTV 21 M
RTV 21 M
Koha
Koha
Klan ALB
Klan ALB
Top Channel
Top Channel
Top News HD
Top News HD
T HD
T HD
Stinet
Stinet
My Music
My Music
Bang Bang
Bang Bang
Cufo TV
Cufo TV
Junior TV
Junior TV
GOLD HD
GOLD HD
MAX HD
MAX HD
Family HD
Family HD
Euro Film
Euro Film
Film Autor
Film Autor
Film Hits HD
Film Hits HD
Film Thriller
Film Thriller
Film Drame
Film Drame
Film Aksion HD
Film Aksion HD
Film Komedi
Film Komedi
Klan Music
Klan Music
Klan News
Klan News
Klan Macedonia
Klan Macedonia
Klan Plus
Klan Plus
ABC HD
ABC HD
Ora News
Ora News
RTV Ora HD
RTV Ora HD
A2 CNN HD
A2 CNN HD
News24
News24
Fax News
Fax News
Euronews Albania HD
Euronews Albania HD
Report TV
Report TV
Scan TV
Scan TV
Syri lV
Syri lV
Star Plus TV
Star Plus TV
Zjarr TV
Zjarr TV
Panorama TV
Panorama TV
EXP shkence
EXP shkence
EXP histori
EXP histori
EXP natyra
EXP natyra
Melody.TV
Melody.TV
Supersonic TV
Supersonic TV
KTV
KTV
Arta TV
Arta TV
X1
X1
LH TV
LH TV
RTS 1 HD
RTS 1 HD
RTS 2 HD
RTS 2 HD
RTS SVET HD
RTS SVET HD
TV Pink
TV Pink
Prva
Prva
B92
B92
Happy TV
Happy TV
Red TV
Red TV
VESTI
VESTI
Insajder
Insajder
Informer TV
Informer TV
TVDR
TVDR
Ekovizija
Ekovizija
Kuvo TV
Kuvo TV
Moj Astrolog
Moj Astrolog
TV Hram
TV Hram
Koreni
Koreni
TV Mreža Most
TV Mreža Most
Studio B
Studio B
BN HD
BN HD
BN 2
BN 2
MRT 3
MRT 3
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 1 HD
Arena 1x2
Arena 1x2
Arena Fight
Arena Fight
Arena Esport
Arena Esport
Zvezda TV
Zvezda TV
TV Partizan
TV Partizan
Eurosport 1 HD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Eurosport 2 HD
MRT 5
MRT 5
Kazbuka
Kazbuka
RTS Poletarac
RTS Poletarac
Nickelodeon
Nickelodeon
Minimax
Minimax
Disney Channel
Disney Channel
SUPERSTAR TV HD
SUPERSTAR TV HD
SUPERSTAR 2
SUPERSTAR 2
Klasik
Klasik
Star Life
Star Life
STAR
STAR
Star Movies
Star Movies
STAR Crime
STAR Crime
Euro Cinema 1
Euro Cinema 1
Euro Cinema 2
Euro Cinema 2
Euro Cinema 3
Euro Cinema 3
Euro Cinema 4
Euro Cinema 4
AXN
AXN
AMC
AMC
Dox TV
Dox TV
Balkan Trip
Balkan Trip
Agro TV HD
Agro TV HD
National Geographic
National Geographic
Discovery Channel
Discovery Channel
Animal Planet
Animal Planet
HGTV
HGTV
National Geographic Wild
National Geographic Wild
Turizam+
Turizam+
Toxic TV
Toxic TV
Toxic Folk
Toxic Folk
Toxic Rap
Toxic Rap
Pink Music
Pink Music
BN Music
BN Music
DM SAT
DM SAT
City Play
City Play
TV DUGA Plus
TV DUGA Plus
K::CN Music 2
K::CN Music 2
CMC
CMC
Jugoton
Jugoton
Hype
Hype
24Kitchen
24Kitchen
TLC
TLC
ID
ID
Euronews Serbia
Euronews Serbia
Tanjug TV
Tanjug TV
Bloomberg Adria
Bloomberg Adria
Al Jazeera
Al Jazeera
Face TV
Face TV
CNN
CNN
Fox News
Fox News
Euronews
Euronews
France 24
France 24
DW English
DW English
RTL Croatia World
RTL Croatia World
PINK BH
PINK BH
Pink M
Pink M
RTS Život
RTS Život
RTS Trezor
RTS Trezor
RTS Nauka
RTS Nauka
RTS Drama
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Kolo
RTS Muzika
RTS Muzika
RTS Klasika
RTS Klasika
RTS 3
RTS 3
Prva Life
Prva Life
Prva Files
Prva Files
Prva MAX
Prva MAX
Kurir TV
Kurir TV
K1
K1
Blic TV
Blic TV
UNA TV
UNA TV
Moj Happy život
Moj Happy život
Moja Happy zemlja
Moja Happy zemlja
Moje Happy društvo
Moje Happy društvo
Moja Happy muzika
Moja Happy muzika
K::CN 1
K::CN 1
K::CN Svet Plus 3
K::CN Svet Plus 3
Hype 2
Hype 2
Rumeli TV
Rumeli TV
Tek Rumeli
Tek Rumeli
Superstar 3
Superstar 3
mNET TV
mNET TV
Travel Channel
Travel Channel
Kanal 16
Kanal 16
Yachting TV
Yachting TV

MOVE S

199 ден / месечно


 • 100

  ТВ канали
  + радио


 • 7

  дена враќање
  наназад

 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 2

  Овозможен пристап преку 1 тв ВОХ и 1 паметен уред (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 2 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

НАЈПРОДАВАН

MOVE M

299 ден / месечно


 • 150

  ТВ канали
  + радио

 • 7

  дена враќање
  наназад


 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 3

  Овозможен пристап преку 1 тв вох и 2 паметни уреди 1 (ТВ) и 1 (таблет или телефон).Услугата е овозможена на 3 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

MOVE L

399 ден / месечно


 • 200

  ТВ канали
  + радио


 • 7

  дена враќање
  наназад


 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 4

  Овозможен пристап преку 1 ТВ ВОХ и 3 паметни уреди 1(ТВ) 2 (таблет или телефон).Услугата е овозможена на 4 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

Детални информации

MOVE е ОТТ стриминг платформа за телевизија, радио и видео on demand која нуди пристап до над 200
телевизиски канали, видеотека со повеќе од 10.000 филмови и серии од, многубројни радио-канали и
низа напредни помошни функции за следење на содржините.

Услугата вклучува:

* Гледање ТВ во реално време на Содржините;

* Слушање на Радио канали во реално време;

* Бесплатна видеотека;

* Временски одложено гледање на дадена ТВ програма (time-shift) – до 7 дена наназад
од емитувањето;

* Паузирање и премотување напред и назад на сите канали во понудата;

* Услугата може да се користи преку следните терминални уреди: таблет или мобилен
паметен телефон – смартфон, Смарт ТВ, кои имаат соодветна софтверска поддршка на достапноста на
Услугата;

* Корисникот може да се најави и да користи максимум 5 уреди во исто време, во
зависност од избраниот пакет (можност за користење 1 дополнителен TВ BOX) ;

* Сите активности што се прават на платформата се синхронизирани помеѓу себе на
сите уреди;;

* Продолжи со гледање – функционалност, содржина започната од било кој уред може да
продолжи да се гледа на друг уред;

Користењето на Услугата се врши преку профил издаден од страна на МТЕЛ на Корисникот со корисничко
име и лозинка добиена на маил адресата која ја доставил

За користење на Услугата потребно е уредот да е поврзан на интернет.

За користење на MOVE, корисникот плаќа месечна претплата преку месечната сметка за користење на
телекомуникациски услуги.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира