xtraTALK S

199 Ден

 • 500MB

  Интернет

 • Неограничени

  Разговори кон сите домашни мрежи

 • 7 дена

  Важност

xtraTALK M

299 Ден

 • 2GB

  Интернет

 • Неограничени

  Разговори во мрежата на МТЕЛ

 • 30 дена

  Важност

xtraNET S

89 Ден

 • 1GB

  Интернет

 • /

 • 7 дена

  Важност

xtraNET M

399 Ден

 • 5GB

  Интернет

 • /

 • 30 дена

  Важност

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира