Добиј Galaxy S24 со двојна меморија по цена за основниот модел во МТЕЛ

23.01.2024.
Добиј Galaxy S24 со двојна меморија по цена за основниот модел во МТЕЛ

Одлични вести за сите љубители на телефоните од серијата Galaxy S24*. Од 17 до 24 јануари 2024, сите заинтересирани купувачи можат да ги набават овие телефони со двојна меморија по цена на основниот модел. Вкупната заштеда со оваа промоција може да биде до 7.500 денари, како разлика во цената на варијантата со поголема меморија и цената на основниот модел**. Искористете го промотивниот период и добијте нов Galaxy S24. Промоцијата трае до потрошување на залихите.

*Се однесува на:

Galaxy S24 8/256 GB по цена на 8/128 GB

Galaxy S24+ 12/512 GB по цена на 12/256 GB

Galaxy S24 Ultra 12/512 GB по цена на 12/256 GB

**Исклучен е моделот од 1 TB бидејќи не е дел од промоцијата.

За повеќе информации, посетете ги салоните на МТЕЛ во Скопје и Куманово или контактирајте нè на 15010.