За купен Samsung телефон во МТЕЛ, добиј подарок Samsung смарт часовник

05.04.2023.
За купен Samsung телефон во МТЕЛ, добиј подарок Samsung смарт часовник

Овој април, МТЕЛ изненадува со уште една атрактивна промоција заедно со Samsung. Сите што ќе купат еден од петте достапни модели на Samsung уреди:

Samsung Galaxy S23,

Samsung Galaxy S23+,

Samsung Galaxy S23 Ultra,

Samsung Galaxy Z Fold 4

или Samsung Galaxy Z Flip 4

ќе можат да добијат подарок Samsung смарт часовник по избор меѓу двата модела: Samsung Galaxy Watch5 BT Graphite или Samsung Galaxy Watch5 BT Pink Gold.

Кои се условите?

Купувачот треба да го купи Samsung уредот во периодот од 5 до 30 април и да ги внесе потребните податоци во пријавата на следниот линк: https://www.samsung.com/mk/offer/epic-offer-2023/ најдоцна до 30 април. Купувачите кои ќе се пријават, ќе го добијат подарокот на нивната адреса најдоцна до 15 август 2023.

За повеќе информации, посетете ги салоните на МТЕЛ во Скопје и Куманово или контактирајте нè на 15010.