Со Europe netUP останете поврзани во 36 земји низ Европа

05.06.2024.
Со Europe netUP останете поврзани во 36 земји низ Европа

МТЕЛ со гордост ги претставува новите Europe netUP пакети за мобилен интернет, дизајнирани да ви овозможат брзо и сигурно поврзување додека патувате низ Европа. Пакетите Europe netUP S и Europe netUP M нудат супер брз интернет пристап во вкупно 36 европски земји, овозможувајќи ви да ги избегнете високите трошоци за роаминг.

Europe netUP S вклучува 1GB интернет за само 199 денари (30 дена важност), додека Europe netUP M вклучува 3GB за 599 денари (10 дена важност). Двата пакета обезбедуваат стабилна конекција која ќе ви овозможи да сурфате и да бидете во контакт со вашите најблиски додека уживате во европските авантури.

Поврзете се со Europe netUP на следното патување низ најстариот континент.