Три месеци гратис MOVE со дел од понудите на www.akcija24.mk

16.05.2024.
Три месеци гратис MOVE со дел од понудите на www.akcija24.mk

MOVE е дел од атрактивните понуди на www.akcija24.mk, еден од пионерите на онлајн-трговијата во Македонија. Станува збор за специјални акциски сетови со мебел и телевизиски приемници во рамките на кои купувачите имаат можност да ја добијат стриминг-платформата MOVE со повеќе од 250 канали и околу 10 000 наслови во видеотеката, гратис во првите три месеци. Дознајте повеќе на вебсајтот.