MТЕЛ подарува екстра кредит со mSTART припејд за екстра празници

15.12.2022.
MТЕЛ подарува екстра кредит со mSTART припејд за екстра празници

МТЕЛ ги изненадува своите припејд корисници со одлична вест за претстојната празнична сезона. Имено, mSTART припејд тарифите добиваат, покрај одличните бенефити кои веќе ги имаат, од 15 декември до 31 јануари нудат уште поголем почетен кредит како специјален подарок за сите припејд-корисници.

Така, mSTART 14 наместо досегашните 50 денари ќе вклучува 200 денари почетен кредит, а mSTART 20 наместо досегашните 100 денари почетен кредит, ќе вклучува 300 денари почетен кредит.

Освен тоа, веќе е добро познато дека со mSTART припејд СИМ-картичките корисниците добиваат бесплатен пристап до апликациите Balkan Myusic и mPLAY TV. На апликацијата Balkan Myusic можат ги пронајдат најголемите балкански хитови и најслушаните музички артисти од регионот. А со mPLAY TV, на својот мобилен можат да ги гледаат најпопуларните серии и филмови од регионот, како и ТВ во живо.