Samsung

Samsung Galaxy A13 128GB

Samsung

Samsung Galaxy A13 128GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

Android

1080 x 2408 (FHD+) 6.6" PLS TFT LCD

128 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

13.599 ден.
Samsung

Samsung Galaxy A13 128GB

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

13.599 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  Samsung

 • Комерцијален назив

  Samsung Galaxy A13

 • Оперативен систем

  Android

 • e-SIM

  N/A

 • Тип на СИМ-картичка

  Nano-SIM (4FF)

 • Екран

  1080 x 2408 (FHD+) 6.6" PLS TFT LCD

 • Достапни бои

  Црна, сина, бела

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  N/A

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  8.0 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Не

 • Aвтофокус (да/не)

  Не

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Не

 • HDR (да/не)

  N/A

Процесор

 • Тип

  Осумјадрен

 • Такт

  2.2 GHz & 2.0 GHz

Меморија

 • RAM

  4 GB

 • Интерна

  128 GB

 • Екстерна

  MicroSD (Up to 1TB)

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  Да

 • 3G мрежа

  Да

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Не

HD Voice

 • VoLTE

  N/A

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  N/A

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  N/A

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Да

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  Li-Po

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  A-GPS

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  USB 2.0

 • Со мобилна мрежа

  N/A

 • NFC (да/не)

  Да

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Bluetooth v5.0

Пораки

 • SMS (да/не)

  Да

 • MMS (да/не)

  Да

 • Email (да/не)

  Да

 • Push Email (да/не)

  N/A

 • IM (да/не)

  N/A

Димензии

 • Тежина

  195 g

 • Димензии

  165.1 x 76.4 x 8.8

 • Форма/Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира