Samsung

Samsung Galaxy A23 64 GB

Samsung

Samsung Galaxy A23 64 GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

Android 12

1080 x 2408 (FHD+) 6.6" PLS LCD 120Hz

64 GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

19.299 ден.
Samsung

Samsung Galaxy A23 64 GB

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

19.299 ден.

Детални спецификации

Основни карактеристики

 • Производител

  Samsung

 • Комерцијален назив

  Samsung Galaxy A23 5G

 • Оперативен систем

  Android 12

 • e-SIM

  N/A

 • Тип на СИМ-картичка

  Nano-SIM (4FF)

 • Екран

  1080 x 2408 (FHD+) 6.6" PLS LCD 120Hz

 • Достапни бои

  Црна, сина, бела

Главна камера карактеристики

 • Главна камера резолуција

  50.0 MP + 5.0 MP + 2.0 MP + 2.0 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Да

 • Aвтофокус (да/не)

  Да

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Да

 • HDR (да/не)

  N/A

Помошна камера карактеристики

 • Помошна камера резолуција

  8.0 MP

 • Видеозапис (да/не)

  Да

 • Блиц (да/не)

  Не

 • Aвтофокус (да/не)

  Не

 • Детекција на лице (да/не)

  N/A

 • Детекција на насмевка (да/не)

  N/A

 • Geo-tagging (да/не)

  N/A

 • LED-блиц (да/не)

  Не

 • HDR (да/не)

  N/A

Процесор

 • Тип

  Осумјадрен

 • Такт

  Octa-core (2.2GHz & 1.8GHz)

Меморија

 • RAM

  4 GB

 • Интерна

  64 GB

 • Екстерна

  MicroSD (Up to 1TB)

Мобилна мрежа

 • 2G мрежа

  Да

 • 3G мрежа

  Да

 • 4G (LTE)

  Да

 • 5G

  Да

HD Voice

 • VoLTE

  Да

 • VoLTE сертифициран во мрежата на МТС

  N/A

Звук

 • FM/Stereo FM/Нема радио

  Не

 • 3.5 mm приклучок (да/не)

  Да

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  N/A

Комуникација

 • GPS/A-GPS/нема 

  GPS,Glonass,Beidou,Galileo,QZSS

 • WiFi (да/не)

  Да

 • USB и верзија (да/не)

  USB Type C 2.0

 • Со мобилна мрежа

  N/A

 • NFC (да/не)

  Да

 • Bluetooth и верзија  (да/не)

  Bluetooth v5.1

Пораки

 • SMS (да/не)

  Да

 • MMS (да/не)

  Да

 • Email (да/не)

  Да

 • Push Email (да/не)

  N/A

 • IM (да/не)

  N/A

Димензии

 • Тежина

  197 g

 • Димензии

  165.4 x 76.9 x 8.4

 • Форма/Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира