Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra 256gb

Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra 256gb

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

12 MP + 200 MP + 10 MP + 10 MP

Android

3088 x 1440 pixels, 19.3:9 ratio, 501 PPI , 6.8"

256GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

73.999 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy S23 Ultra 256gb

Избрана боја

Црна

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

73.999 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  8GB

 • Интерна

  256GB

 • Екстерна

  n/a

Камера

 • Главна

  12 MP + 200 MP + 10 MP + 10 MP

 • Секундарна

  12 MP

Батерија

 • Капацитет

  5000 mAh

 • Тип

  n/a

Информации

 • Оперативен систем

  Android

 • Процесор

  Octa-core, 1x 3.36GHz Kryo Prime + 4x 2.8GHz Kryo Gold + 3x 2.0GHz Kryo Silver

 • Тежина

  234 g

 • Димензии

  78.1 X 163.4 X 8.9mm

 • Мрежа

  5G , (LTE)

Екран

 • Големина

  3088 x 1440 pixels, 19.3:9 ratio, 501 PPI , 6.8"

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира