Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 512GB

Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 512GB

Изберете боја

Избери тарифен модел

Само уред

50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

Android

Touchscreen

512GB

Детални спецификации

Цена (еднократно)

129.999 ден.

Месечно (12 месеци)

/

Месечно (24 месеци)

/
Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 512GB

Избрана боја

Silver

Пакет

Само уред

Цена (еднократно)

129.999 ден.

Месечно (12 Месеци)

/

Месечно (24 Месеци)

/

Детални спецификации

Меморија

 • RAM

  12GB

 • Интерна

  512GB

 • Екстерна

  N/A

Камера

 • Главна

  50.0 MP + 10.0 MP + 12.0 MP

 • Секундарна

  10 MP

Батерија

 • Капацитет

  4400 mAh

 • Тип

  N/A

Информации

 • Оперативен систем

  Android

 • Процесор

  Octa-core (3.39GHz,3.1GHz,2.9GHz,2.2GHz)

 • Тежина

  239 g

 • Димензии (Unfolded)

  153.5 x 132.6 x 5.6 mm

 • Димензии (Folded)

  153.5 x 68.1 x 12.1 mm

 • Мрежа

  2G, 3G, 4G (LTE), 5G

Екран

 • Екран (Folded)

  1856 x 2160, 7.6"

 • Екран (Unfolded)

  6,3"

 • Тип

  Touchscreen

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира