Телевизори

Samsung TV UE43CU7092UXXH

Телевизори

Samsung TV UE43CU7092UXXH

Изберете боја

Избери тарифен модел

Цена во mSAT Start / mSAT Plus / mSAT Max

Tizen™ Smart TV

LED

43"

4K (3,840 x 2,160)

Детални спецификации

Цена (еднократно)

24699 ден.

Месечно (12 месеци)

2285 ден.

Месечно (24 месеци)

1142 ден.
Телевизори

Samsung TV UE43CU7092UXXH

Избрана боја

Black

Пакет

Цена во mSAT Start / mSAT Plus / mSAT Max

Цена (еднократно)

24699 ден.

Месечно (12 Месеци)

2285 ден.

Месечно (24 Месеци)

1142 ден.

Детални спецификации

Информации

 • Оперативен систем

  Tizen™ Smart TV

 • Димензии

  957.2 x 557.7 x 81.1 mm

 • Тежина

  7.1 kg

 • Тип на телевизор

  LED

 • Големина на екранот

  43"

 • Резолуција на Екран

  4K (3,840 x 2,160)

 • Слика / Видео

  Crystal Processor 4K, HDR 10+, UHD Dimming, Motion Xcelerator, Brigtness Detection, Film Mode, Mega Contrast,Pur Color

 • Звук / Аудио

  OTS Lite, Q-Symphony, Audio Pre-selection Descriptor, 2CH, Adaptive Sound

 • Влез / Излез

  Digital Audio Out (Optical), 1 x USB-A, Anynet+ (HDMI-CEC), RF In (Terrestrial / Cable input / Satellite input) , HDMI

 • Гаранција

 • Мрежни карактеристики

  Mobile to TV, Sound Mirroring, Wireless TV On, Tap View

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира