MOVE S

199 ден / месечно

 • 100

  ТВ канали
  + радио

 • 7

  дена враќање
  наназад

 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 2

  Овозможен пристап преку 1 тв ВОХ и 1 паметен уред (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 2 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

НАЈПРОДАВАН

MOVE M

299 ден / месечно

 • 150

  ТВ канали
  + радио

 • 7

  дена враќање
  наназад

 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 3

  Овозможен пристап преку 1 тв вох и 2 паметни уреди 1 (ТВ) и 1 (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 3 уреди во исто време.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

MOVE L

399 ден / месечно

 • 200

  ТВ канали
  + радио

 • 7

  дена враќање
  наназад

 • VOD

  Бесплатна видеотека

 • 4

  Овозможен пристап преку 1 ТВ ВОХ и 3 паметни уреди 1(ТВ) 2 (таблет или телефон). Услугата е овозможена на 4 уреди во исто време.

Детални информации

MOVE е ОТТ стриминг платформа за телевизија, радио и видео on demand која нуди пристап до над 200 телевизиски канали, видеотека со повеќе од 10.000 филмови и серии од, многубројни радио-канали и низа напредни помошни функции за следење на содржините.

Услугата вклучува:

* Гледање ТВ во реално време на Содржините;

* Слушање на Радио канали во реално време;

* Бесплатна видеотека;

* Временски одложено гледање на дадена ТВ програма (time-shift) – до 7 дена наназад од емитувањето;

* Паузирање и премотување напред и назад на сите канали во понудата;

* Услугата може да се користи преку следните терминални уреди: таблет или мобилен паметен телефон – смартфон, Смарт ТВ, кои имаат соодветна софтверска поддршка на достапноста на Услугата;

* Корисникот може да се најави и да користи максимум 5 уреди во исто време, во зависност од избраниот пакет (можност за користење 1 дополнителен TВ BOX) ;

* Сите активности што се прават на платформата се синхронизирани помеѓу себе на сите уреди;;

* Продолжи со гледање - функционалност, содржина започната од било кој уред може да продолжи да се гледа на друг уред;

Користењето на Услугата се врши преку профил издаден од страна на МТЕЛ на Корисникот со корисничко име и лозинка добиена на маил адресата која ја доставил

За користење на Услугата потребно е уредот да е поврзан на интернет.

За користење на MOVE, корисникот плаќа месечна претплата преку месечната сметка за користење на телекомуникациски услуги.

Дополнителен TV BOX

Корисниците ќе можат да ѝ пристапат на услугата на најмногу 2 TV BOX уреди (еден основен +1 дополнителен на барање на корисникот). Корисникот може да аплицира за дополнителен TV BOX во секое време, во текот на договорната обврска. Надоместокот за дополнителен ТV BOX изнесува 99 денари со вклучен ДДВ.

Функционалност на пакетот MOVE

Список на канали

24Kitchen
Agro TV HD
Al Jazeera
Alfa
360 Tunebox
Alsat M