mPLAY TV

Слушајте ги вашите омилени песни од локални и регионални музички изведувачи на интернет преку вашиот мобилен уред и апликацијата Balkan Myusic, во секое време и каде било.

Balkan Myusic

Со PLAY TV уживајте во видеотека со најдобрите регионални серии и филмови, како и ТВ преноси во живо од најинтересните кабелски канали од Балканот на едно место.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира