Екстра опуштени цело лето со xtraNET S и xtraTALK M

04.05.2023.
Екстра опуштени цело лето со xtraNET S и xtraTALK M

Летото е период кога имаме повеќе слободно време за дружба со пријателите и за следење и споделување интересни содржини на интернет. Затоа, МТЕЛ се погрижи да бидете опуштени цело лето. Со промотивниот период на тарифните додатоци xtraNET S и xtraTALK M со вашата mSTART припејд картичка, до 1 септември зборувајте слободно и бидете онлајн повеќе.

Доколку сте фанови на долгите разговори, тогаш изберете го додатокот xtraTALK М со mSTART припејд и добијте неограничени разговори и SMS пораки како и 2 GB интернет. Одлична можност да ги искомбинирате долгите разговори со супер брз мобилен интернет.

Ако пак сакате да споделите сè што ви се случува за време на летниот одмор, тогаш ви треба екстра интернет. Забавувајте се и добијте 3 GB интернет со xtraNET S на mSTART припејд.

За активирање на тарифните додатоци xtraNET S и xtraTALK M, можете да се јавите на 15010, да дојдете во салоните на МТЕЛ и нашите овластени партнери, или пак да изберете *100# и да го следите менито.