Список на канали

Одлична телевизија, каде и да сте!
100% покриеност на територијата на Македонија

MRT 1
MRT 1
MRT 2
MRT 2
MRT 3
MRT 3
MRT 4
MRT 4
MRT 5
MRT 5
Sobraniski kanal
Sobraniski kanal
Sitel
Sitel
Kanal 5
Kanal 5
Telma
Telma
Alfa
Alfa
Alsat M
Alsat M
RTV 21 M
RTV 21 M
TV 24 Vesti
TV 24 Vesti
Nasha TV
Nasha TV
RTS 1 HD
RTS 1 HD
RTS 2 HD
RTS 2 HD
TV Pink
TV Pink
Prva
Prva
B92
B92
Happy TV
Happy TV
Kurir TV
Kurir TV
K1
K1
Red TV
Red TV
VESTI
VESTI
Euronews Serbia
Euronews Serbia
Tanjug TV
Tanjug TV
TVDR
TVDR
Kazbuka
Kazbuka
Studio B
Studio B
Agro TV HD
Agro TV HD
Arena Sport 1 HD
Arena Sport 1 HD
24Kitchen
24Kitchen
STAR
STAR
STAR Crime
STAR Crime
Hype
Hype
Disney Channel
Disney Channel
Arena Esport
Arena Esport
Balkan Trip
Balkan Trip
Timeless Dizi Channel
Timeless Dizi Channel
Toxic TV
Toxic TV
Kuvo TV
Kuvo TV
Arena Fight
Arena Fight
Klasik
Klasik
Prva Life
Prva Life
Prva Files
Prva Files
Prva MAX
Prva MAX
Dox TV
Dox TV
RTS Život
RTS Život
RTS Drama
RTS Drama
RTS Kolo
RTS Kolo
RTS Trezor
RTS Trezor
RTS Muzika
RTS Muzika
RTS Poletarac
RTS Poletarac
RTS 3
RTS 3
RTS SVET HD
RTS SVET HD
TV Hram
TV Hram
Koreni
Koreni
TV Mreža Most
TV Mreža Most
BN HD
BN HD
Al Jazeera
Al Jazeera
Face TV
Face TV
TLC
TLC
Discovery Channel
Discovery Channel
National Geographic
National Geographic
National Geographic Wild
National Geographic Wild
Viasat History
Viasat History
Viasat Explore
Viasat Explore
DM SAT
DM SAT
K::CN 1
K::CN 1
K::CN Music 2
K::CN Music 2
K::CN Svet Plus 3
K::CN Svet Plus 3
Pink Music
Pink Music
Pink Hits 1
Pink Hits 1
Pink&Roll
Pink&Roll
BN Music
BN Music
Toxic Folk
Toxic Folk
Toxic Rap
Toxic Rap
HRT 1
HRT 1
HRT 3
HRT 3
Arena 1x2
Arena 1x2
City Play
City Play
Bravo Music
Bravo Music
CNN
CNN
Euronews
Euronews
DW English
DW English
SUPERSTAR TV HD
SUPERSTAR TV HD
SUPERSTAR 2
SUPERSTAR 2
Blic TV
Blic TV
DIVA
DIVA
Pink M
Pink M
PINK BH
PINK BH
Bloomberg Adria
Bloomberg Adria
Euro Cinema 1
Euro Cinema 1
Euro Cinema 2
Euro Cinema 2
Euro Cinema 3
Euro Cinema 3
Euro Cinema 4
Euro Cinema 4
TV DUGA Plus
TV DUGA Plus
BN 2
BN 2
RTS Klasika
RTS Klasika
RTL Croatia World
RTL Croatia World
RTL
RTL
RTL 2
RTL 2
Turizam+
Turizam+
Informer TV
Informer TV
Ekovizija
Ekovizija
Hype 2
Hype 2
UNA TV
UNA TV
Moj Astrolog
Moj Astrolog
Superstar 3
Superstar 3

mSAT Start

349 ден. месечно

по 175 ден.

првите 12 месеци

 • Повеќе од 100

  ТВ-канали

 • Вклучени:

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro News Serbia

 • Pink

 • Дополнителни пакети и услуги:

 • HBO

  189 ден. месечни надомест

 • HBO+

  399 ден. месечни надомест

 • Extra

  159 ден. месечни надомест

 • Дополнителен STB-приемник

  199 ден. месечни надомест
  0 ден. месечни надомест

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

НАЈПРОДАВАН

mSAT Plus

649 ден. месечно

по 325 ден.

првите 12 месеци

 • Повеќе од 130

  ТВ-канали

 • Вклучени

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro News Serbia

 • Pink

 • Euro Sport

 • Дополнителни пакети и услуги:

 • HBO

  189 ден. месечни надомест

 • HBO+

  399 ден. месечни надомест

 • Extra

  159 ден. месечни надомест

 • Дополнителен STB-приемник

  199 ден. месечни надомест
  0 ден. месечни надомест

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

mSAT Max

949 ден. месечно

по 475 ден.

првите 12 месеци

 • Повеќе од 140

  ТВ-канали

 • Вклучени

  Arena Sport

 • Superstar

 • Euro Sport

 • HBO

 • Cinemax

 • 18+

 • Pink Reality

 • Дополнителен STB-приемник

  199 ден. месечни надомест
  0 ден. месечни надомест

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

 • Дополнителни пакети и услуги

  месечен надомест

 • HBO

  189 ден.

 • HBO+

  399 ден.

 • Extra

  159 ден.

 • Дополнителен STB-приемник

  0 ден.

Сите цени се со вклучен ДДВ 18%.

Mесто за вашите прашања

E-адреса

Испрати ни е-пошта на info@mtel.mk

Повик

Повикај 15010 и заштеди време

Социјални мрежи

Следи нè на Facebook, Youtube, LinkedIn и Instagram

Филијала

Посети ја нашата експозитура и дознај сè што те интересира