ТВ серија – Еднаш се живее

28.02.2022.
ТВ серија - Еднаш се живее

Ексклузвино на mSAT TV
Жанр
: ситком

Во фокусот на ситкомот „Еднаш се живее“ се членовите на семејството Савковиќ – мајката Грозда, горда сопственичка на цвеќарница, која ја игра Љиљана Стјепановиќ, нејзините синови Љубиша и Синиша, кои ги играат Миодраг Фишековиќ и Милан Ковачевиќ, ќерката Силвана која ја отелотвори Паулина Манов и снаата Катарина која ја игра Анѓелка Прпиќ.

Низ четириесет и четири епизоди ќе продефилираат над стотина различни актери кои ќе ја оживеат галеријата на разновидни ликови кои го обожаваат, исмеваат, малтретираат, избегнуваат, озборуваат и прогонуваат извонредното семејство Савковиќ.

Сценарио: Владимир Ѓурѓевиќ, Слободан Шуљагиќ

Режија: Слободан Шуљагиќ

Улоги: Љиљана Стјепановиќ, Миодраг Фишековиќ, Милан Ковачевиќ, Паулина Манов, Анѓелка Прпиќ