ТВ серија – Златни денови

28.02.2022.
ТВ серија - Златни денови

Ексклузивно на mSAT TV
Жанр: комедија

Дејството се одвива во денешен Белград и го следи младиот пар кој по неуспешните бракови и по познанство од само 48 часа започнува да создава семејство. Обајцата имаат претходни бракови и токму кога започнуваат заеднички живот, во нивниот живот влегува големо семејство, соседи и пријатели кои со своите проблеми, емоции и авантури покажуваат дека животот секогаш има своја духовита страна. Токму овој хумор ја прави оваа приказна искрена.

Сценарио: Гордан Михиќ, Maријана Чулиќ Виќентиќ

Режија: Марко Сопиќ

Улоги: Андрија Кузмановиќ, Тамара Крцуновиќ, Милутин Караџиќ, Александар Радојичиќ, Снежана Савиќ, Душанка Стојановиќ Глид, Урош Јаковљевиќ