ТВ серија – Херои на нашето време 2

24.02.2022.
ТВ серија - Херои на нашето време 2

Ексклузвино на mSAT TV
Жанр: комедија

Во новата сезона следиме како ќе се расплете приказната за судбините на членовите на семејството Чичановиќ и дали новоизбраниот градоначалник, Чичко ќе успее да му се спротивстави на бескрупулозниот партиски лидер Музиќ.

Потоа, како ќе се одвива новоформираната кариера на сопругата на Чичко, Маја и колку таа му должи на чичко Перо за нејзиниот успех, што ќе се случи со романот на Олга, кој е всушност главниот лик во нејзината книга и каков е нејзиниот однос со издавачот Бојаниќ.

Големите пари го променија однесувањето на Вруќко и ги нарушија односите во неговото семејство, дали тоа ќе му донесе среќа или катастрофа; дали ќе успее да обезбеди финансиска поддршка за синот на неговата сестра Алка од Шпиц и неговиот вујко Житомир или сѐ ќе заврши катастрофално…

Сценарио: Синиша Павиќ, Љиљана Павиќ (соработник)

Режија: Михаило Вукобратовиќ, Иван Стефановиќ

Улоги: Игор Ѓорѓевиќ, Мина Лазаревиќ, Бранко Цвејиќ