ТВ серија – Љубовни залаци

22.02.2022.
ТВ серија - Љубовни залаци

Ексклузивно на mSAT TV
Жанр: ситком

„Љубовни залаци“ е хумористична серија која следи двајца најдобри пријатели додека се обидуваат да отворат ресторан на Дорќол, при што се вплеткуваат во разни комични ситуации. Примамливите, кулинарски рецепти и авантури, како и незгодите на различните ликови ја прават оваа серија неодолива.

Сценарио: Драгољуб Стојковиќ, Ружица Васиќ, Сандра Вујовиќ, Марија Гојковиќ, Иван Јегоровиќ, Балша Лабовиќ, Владислава Војновиќ, Драган Николиќ

Режисер: Милорад Милинковиќ, Александар Јанковиќ

Актери: Ѓорѓе Стојковиќ, Иван Ѓорѓевиќ, Наташа Аксентијевиќ