Отсега – online плаќање со МТЕЛ

20.06.2022.
Отсега – online плаќање со МТЕЛ

Отсега е лесно и едноставно да ги платите вашите МТЕЛ сметки оnline! Со активирање на нашиот портал за online плаќање, ви овозможуваме да ги платите вашите сметки во само три кликови!
Сè што треба да направите е да ја посетите страницата mtel.mk/payment/, да ги внесете вашите податоци и податоците за сметката, да ги внесете информациите за вашата платежна картичка и само во три клика имате платена МТЕЛ сметка!
Како компанија, ние сме посветени на олесување на сите процеси за нашите корисници, и online плаќањето е само првиот чекор во подобрувањето на нашите услги.

Плати лесно и брзо, online со МТЕЛ.