ТВ серија – Врата до врата

04.02.2022.
ТВ серија - Врата до врата

Ексклузвино на mSAT TV
Жанр: комедија

Луѓето кои најдобро ве разбираат се вашите соседи, луѓето кои воопшто не ве разбираат се вашите соседи.[1] Во зграда којашто се наоѓа некаде во наша близина живеат соседи кои се разбираат, сакаат, се потсмеваат, се шегуваат, плачат и се смеат, се додворуваат и си завидуваат едни на други, односно со еден збор живеат. Неверојатно е колку обичниот живот всушност и не е така обичен.

Сценарио: Душан Булиќ, Маја Тодоровиќ, Владимир Алексиќ, Марко Манојловиќ

Режија: Владимир Алексиќ, Марко Манојловиќ, Дејан Караклајиќ, Слободан Скерлиќ

Улоги: Зоран Цвијановиќ, Катарина Марковиќ, Маја Манџука, Јелена Јовичиќ, Небојша Циле Илиќ, Немања Оливериќ, Урош Јаковљевиќ