Програмите на HRT отсега на mSAT TV

03.02.2022.
Програмите на HRT отсега на mSAT TV

Одлични вести за љубителите на регионалната содржина, каналите HRT 1, HRT 2 и HRT 3 отсега се достапни во понудата на mSAT, и тоа во сите пакети на mSAT TV. Посветени на носење на најдобрата TV содржина, понудата на mSAT ќе расте со вклучување на најдобрите TV канали од регионот и светот.

Уживајте во разновиданата содржина на хрватската национална телевизија која изобилува со одлични програми од дневно-политички карктер на HRT 1, документарни серии и реални шоуа на HRT 2, како и програмата со одлични играни серии, филмови и концерти на HRT 3.

Јавете се на 15010 за и нарачајте го вашиот mSAT пакет денес!