mNET S

 • 8 GB

  Internet

 • 499 Den

  Tarifë mujore

mNET M

 • 50 GB

  Internet

 • 999 Den

  Tarifë mujore

mNET L

 • 100 GB

  Internet

 • 1.299 Den

  Tarifë mujore

Të gjithë çmimet përfshijnë TVSH 18%

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson