Partnerë të autorizuar

 • Vendi

  Emri

  Adresa

 • Manastir

  Sfs telefon servis

  bul. 1 Maji nr. 134/3

  Gonikom-bit

  rr. Vienska nr.22

  Mobi Shtrk

  rr. Titov Veles nr.5

  Ajmi Teknologjia

  rr. General Vasko Karangelevski nr.62

 • Vallandovë

  MT-MOBILTEÇ

  rr.Marshal Tito nr.36

 • Veles

  Maj Mobi

  rr. Strasho Pinxhu nr.4

  Mobi Riçi

  rr.Bllagoj Gjorev nr.100

 • Gjevgjelia

  Eprom Elektroniks

  rr. Slobodan Mitrov Danko nr.68

  Tron Mobil

  rr.Marshal Tito nr.96/1

  NOB FRESH

  rr. Graniçen premin Bogorodica nr.9A

  Gulf

  rr. Boshko Bojaxhiev nr.100 -Mrzenci

 • Dibër

  Mobidiar-Armand Toçi

  rr. Vëllazërim Bashkim nr.22/1

  Engjëll

  rr. 8 Shtatori

  Mobitel-fon Toçi Sabri

  rr. 8 Shtatori nr.13

 • Kavadar

  DR Mobitel

  rr.Tikveshko Vostanie nr.10

 • Kërçovë

  Zonels

  rr. Tane Caleski nr.13

 • Ohër

  B&B Infinity

  rr. Kuzman Josifovski nr.3/2

  Mida Mobil

  rr. Pitu Guli nr.130

 • Prilep

  Mobikom

  rr. Cvetan Dimov nr.2

  Frogmi

  rr. Jane Sandanski nr.13

 • Prespë

  MM Soft

  rr. 29 Nëntori nr.148

  Klik- kompjuteri

  rr. 29 Nëntori nr.176/lok.25

 • Sveti Nikollë

  Dime Trejd

  Vendbanim pa sistem rrugor nr.73, Crnilishte e Epërme

  Tobako Femili

  rr.Koço Racin nr.63

 • Shkup

  Golden Mobile

  rr. Jani Lukrovski nr.5

  Multimob

  rr.Blagoja Stefkovski nr.74

  Dbn Mobil Elektronik

  bul. Partizanski Odredi nr.59/2

  Mobilporto

  bul. Partizanski Odredi nr.153 17-A

  Megamobil

  rr. 23 Tetori nr.18a/lok.10

  Sitami Golden Mobil

  rr. Blagoj Stefkovski nr.74

  Dbn Mobil Elektronik

  bul. Jane Sandanski nr.82

  Mobicentar

  bul. Partizanski Odredi nr.64g/lok.5

  Jus mobile store

  rr.Gjorçe Petrov nr.43

  Gulf

  bul. Boris Trajkovski nr.101

 • Strugë

  Blitz Mk

  rr. Marks Engelso nr.44

  Deniko 2008

  rr. 27 Marsi nr.49

 • Strumicë

  Mobi Kom Net

  rr. Bratstvo Edinstvo nr.36

  Lino Sistems

  rr. Vanço Prqe nr.4

 • Tetovë

  Smart Tek

  rr. Marshal Tito nr.46

  Mobifon Plus

  rr. Marshal Tito

  Fenks Mobitel

  rr. Marshal Tito nr.124

  Eurotek

  rr. Blagoja Toska nr.216/2/1

  Gulf

  rr. Ilindenska nr. 173/2

 • Shtip

  Aleksov Fon

  rr. Vanço Prqe nr.100-lokal 4/ Trg.Centar

  Smart fiks mobil

  rr. Vanço Prke nr.24

 • Koçan

  City Mobile

  rr. Dimitar Vlahov nr.7-6

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson