Vendet e shitjes

 • Vendi

  Emri

  Adresa

 • Shkup

  MTEL salon i shitjes

  rr. Makedonija nr.8

 • Kumanovë

  MTEL salon i shitjes

  Sheshi Marshal Tito nr.39

 • Manastir

  Telko

  rr. Prilepska nr.2

 • Gjevgjeli

  Telko

  rr. Marshal Tito nr.79

 • Kavadar

  Telko

  rr. Mito Haxhivasilev nr.13

 • Ohër

  Telko

  rr. 7 Nëntori nr.72

  Infiniti Apdejt

  bul. Turistiçka nr.1/57

 • Prilep

  Telko

  rr. Sotka Gjorgjioski nr.246

 • Shtip

  Telko

  rr. Vanço Prqe nr.121

  Makten

  rr. Vanço Prqe pn

 • Strumicë

  Telko

  rr. Leninova nr.25

 • Kërçovë

  Egzit

  rr. Mara Ugrinova Gina nr.21

 • Gostivar

  Konekt

  rr. Boris Kidriç nr.80

Vend për pyetjet tuaja

Adresa e postës elektronike

Na dërgoni një e-mail në info@mtel.mk

Thirrje

Thirrni 15010 dhe kurseni kohë

Rrjete sociale

Na ndiqni në Facebook, Youtube dhe Instagram

Filiale

Vizitoni filialen tonë dhe zbuloni se çfarë ju intereson